The Making of Original Dungeons & Dragons 1970-1977

✅ 1-3 dagars leverans
✅ Gratis Retur
✅ Köp över 1500kr och få fri frakt

999 kr inkl.moms

I lager

The Making of Original Dungeons & Dragons: 1970 – 1977 (D&D Nonfiction Book)

Här är den ultimata uppteckningen av hur Dungeons & Dragons kom till. The Making of Original D&D är en extraordinär samling av sällsynta dokument som kastar ljus över D&D:s ursprungsberättelse. Upptäck material som aldrig släppts till allmänheten, inklusive Gary Gygax första utkast till original-D&D, och tidiga publicerade skrifter som 1974 års original D&D “white box”-häften och tillägg. Varje dokument presenteras tillsammans med insiktsfulla kommentarer från en av spelets främsta historiker, Jon Peterson.

•Gräv upp det allra första utkastet till original-D&D, som aldrig släppts för allmänheten förrän nu. Detta dokument från 1973, skapat på Gygax hemmaskrivmaskin, innehåller handskrivna anteckningar av både Gygax och Arneson.

• Upptäck cirka 30 tidiga artiklar och sällsynta dokument som lägger grunden för modern D&D, inklusive opublicerad korrespondens mellan Gygax och Arneson.

•Gläs en anmärkningsvärd samling av tidnings- och fanzinartiklar, av vilka många inte längre är offentligt tillgängliga eller förblir oupptäckta av D&D-historiker och fans av klassisk D&D.

•Bläddra igenom faksimiler av alla de första tryckningarna av Original D&D, sammanställda i en enda bok för första gången i D&D:s förlagshistoria.

•Utforska skapandet och utvecklingen av det ursprungliga spelet från 1974 med insiktsfulla kommentarer av Jon Peterson, en av D&D:s främsta historiker.

• Fira vårt 50-årsjubileum med denna hyllning till D&D:s förflutna. Vi inbjuder dig att se tillbaka på D&D:s historia när vi firar hur långt D&D har kommit. Här är 50 år och 50 till!

Friskrivningsklausul: Vi (trollkarlar) inser att en del av det äldre innehållet i denna produkt inte återspeglar värderingarna för Dungeons & Dragons-serien idag. En del äldre innehåll kan återspegla etniska, ras- och könsfördomar som var vanliga i det amerikanska samhället på den tiden. Dessa skildringar var fel då och är fel idag. Detta innehåll presenteras som det ursprungligen skapades, eftersom att göra något annat vore detsamma som att hävda att dessa fördomar aldrig existerade. Dungeons & Dragons lär ut att mångfald är en styrka, och vi strävar efter att göra våra D&D-produkter så välkomnande och inkluderande som möjligt. Den här delen av vårt arbete kommer aldrig att ta slut.

Vikt2,940 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”The Making of Original Dungeons & Dragons 1970-1977”

Artikelnr: WTCD3923 Kategorier: ,